- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En enkel och god rätt när man vill äta något lite extra gott. Perfekt till fredag eller lördagkväll!
Instruktioner
- Strimla lövbiffen, hacka champinjonerna, finhacka persiljan.
- Börja med att fräsa köttet i omgångar i en stekpanna eller gryta, salta och peppra. Ta lite i taget så att köttet blir stekt och inte kokt.
- Ta upp köttet på ett fat och fräs därefter svampen. När svampen blivit genomstekt och fått lite färg så häller man på grädde och vatten.
- Tillsätt viltfond, soja och vitlöksost. Red av såsen till lagom koncistens. Häll tillbaka lövbiffen i såsen och låt den bli varm. Salta och peppra. Tillsätt persiljan. Smaka av!
- Vill man ha mer vitlökssmak så kan man pressa ner 1-2 klyftor färsk vitlök.
- Servera detta med hemlagad klyftpotatis och sallad. Smaklig måltid!!
Publicerat den
9 maj 2009
Liknande recept
Skriv kommentar