Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En krämig och lite syrlig gryta som passar bra med pasta eller ris.

Ingredienser

Instruktioner

1. Strimla lövbiffen och stek i margarin eller olja. Häll över citronsaften. 2. Skiva champinjonerna och finhacka löken. Stek i pannan med biffen. Häll över kryddorna. 3. Strö över mjölet och späd med buljongen. Blanda i tomatpuré, socker och cremefraichen, låt sjuda 5 minuter. 4. Hacka persiljan och strö över före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.