Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffskalops

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Sugen på något gott och ont om tid, ja då kan du prova att göra lövbiffskalops. Lätt att laga och toppengott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Skala och hacka löken, samt skär moroten i tunna skivor.
  2. Stek kött, morot och lök i lika delar smör och rapsolja. Lägg över i en kastrull och tillsätt vatten, kalvfond, salt, kryddpeppar och lagerblad.
  3. Koka upp, red lätt med maizena och sjud snabbkalopsen i 5 minuter. Smaka av med mer salt.
  4. Servera med kokt potatis, inlagda rödbetor och råkost. Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.