Vitlökssås:
Häll crème fraiche eller Turkisk youghurt i en skål. Häll i hackad eller pressad vitlök och övriga ingredienser, smaka av med salt och lite svartpeppar. Rör om väl. Låt stå och dra minst 1 timme innan serveringen.
Marinera:
Skiva köttet i tunna skivor. Skiva kiwin i tunna skivor.
varva köttskivorna med kiwiskivorna. Låt stå och marinera sig i ca 20-30 minuter.
Skölj av, och torka det marinerade köttet.
Strimla köttet. Skiva tomaterna och rödlöken. Skiva gurkan i stavar. Skölj ruccolan.
Hetta upp en stekpanna och häll i lite olivolja. Lägg i köttet, salta och stek det hastigt. Krydda med kebabkrydda och ev. lite svartpeppar. Tillsätt chilisåserna, sesamoljan och sojan. Rör om väl.
Fördela och varva köttet, salladen, rödlöken och tomatskivorna i pitabröden. Ringla över vitlökssås. Toppa med en eller två feferoni samt några gurkstavar.
Smaklig spis!