Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsnurror

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett recept barnen älskar.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg en pastej skiva på varje lövbiff. Fördela persilja och rulla i hop, fäst med tandpetare Bryn dem runt om salta och peppra. Koka buljong och soya i en kastrull. Blanda grädde och mjöl. Vispa ner i buljongen. Koka upp ock lägg ner ruladerna i såsen. Låt de sjuda 10 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med potatis eller ris och grönsaker och lingonsylt.

Kommentarer (1)

  • mumsan 10 september 2008

    Oj vad gott! Häftigt med leverpastejen i lövbiffen! "Tjockade" till såsen, i stället för mycke buljong och lite grädde använde jag mycke grädde och lite kalvfond. En klar 5:a!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.