Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffspaj

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God och lite annorlunda paj med lövbiff och bacon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg degen i en pajform.
  2. Strimla lövbiff och stek den, salta och peppra. Lägg den i pajformen.
  3. Stek bacon, lök och paprika. Slå på crème fraiche och späd ev. med lite mjölk, blanda i sambal oelek och vitlök. Rör ihop och ha blandningen över lövbiffen.
  4. Strö över riven ost och gratinera i ugnen 20- 25 minuter i 225 grader. Servera en god sallad till. Smaklig måltid!!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • bjboman 9 mars 2012

    Tusen tack för att DU la ut detta supergoda pajrecept! Det var verkligen inte sista gången detta serverades här hemma, pajen smälter i munnen. FULL POTT!!!!!

  • Starborg 9 mars 2012

    Tack! Den tillhör en av våra favoriter med :)

  • bragmor 12 augusti 2012

    Underbart gott! Gästerna lyriska. Tack för ett toppenrecept.

  • Kira68 13 januari 2013

    Toppengod :)

  • LillLinsan 9 maj 2013

    Mums!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.