Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsrullader i portersås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagat med en jättegod sås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Hacka persiljan. Mosa ansjovisfiléerna. Blanda ihop allt.
  2. Lägg ut köttskivorna, salta och peppra dem. Fördela fyllningen på dem. Rulla ihop och fäst eventuellt med tandpetare. Bryn rulladerna i lite matfett, för över dem till en gryta.
  3. Koka upp ingredienserna till kokspadet, häll det över rulladerna. Låt dem puttra under lock ca 40-50 minuter.
  4. Ta upp rulladerna. Sila kokspadet och mät upp det. Fyll på med vatten till det blir ca 4 dl. Häll det i en kastrull och låt det koka upp. Rör ihop grädden med mjölet och vispa ner det i såsen. Smaka av.
  5. Lägg ner rulladerna i såsen och låt det bli genomvarmt.
  6. Servera med kokt potatis, sås och svart vinbärsgelé. En sallad till är alltid gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.