Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsrullader med paprika och lök

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En av min makes favoriträtter. Kan utesluta persiljan men jag tycker det blir gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och paprikor i små bitar. Lägg lite av det hackade på mitten av varje lövbiff, samt lite persilja. Rulla ihop lövbiffen till ett paket och fäst ihop det hela med tandpetare.
  2. Använd med fördel en järngryta. Hetta upp margarinet. Stek rulladerna runt om, salta och peppra. Ta upp rulladerna ur grytan.
  3. Fräs resterande grönsaker i grytan, salta och peppra. Tillsätt crème fraiche och rör om. Lägg i rulladerna och låt sjuda ytterligare 15-20 min.
  4. Tillsätt hackad persilja någon minut innan servering, så den behåller smak och färg. Serveras med fördel till pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Disen 5 januari 2010

    Oj!, så gott detta var. Vi orkade bara varsin rullad men det kan bero på att lövbiffarna var så stora. Annars ett mycket enkelt recept. Vi hade Pommes anna till och det var jättegott. Full pott. Tack för receptet.

  • Carpediem76 14 augusti 2010

    Jätte gott, särskilt såsen! Den kommer jag att göra fler gånger när jag steker kött :)) Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.