Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lornas rödkålssallad

 
Skriv ut

En annorlunda och mycket fräsch sallad. Den passar utmärkt på julbordet, men är även annars ett jättebra tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv äpplet grovt, dela bananen i små bitar och halvera och kärna ur vindruvorna. Blanda med rödkål och purjo.
  2. Tvätta citronen noga. Riv skalet och pressa ur saften. Blanda med svartvinbärssaften och senapen och häll över salladen. Låt stå några timmar och dra åt sig smakerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.