Som en rulltårtsbit, god förrätt med ansjovisröra emellan!
Instruktioner
- Koka upp vatten, grädde och smör i en kastrull. Vispa i mjölet, gärna med elvisp tills det blir en klump. Vispa sen i äggen ett i taget med elvisp.
- Bred ut smeten i långpanna på smort bakplåtspapper. Gräddas i ugn i 20 min i 200 g, Obs! öppna inte ugnsluckan under tiden! Låt kallna.
- Hacka äggen och ansjovisen. Rör ihop allt till fyllningen. Bred den över "rulltårtsbotten" och rulla ihop på längden eller från kortsidan om du vill ha dom större.
- Skär i lagom bitar. Lägg upp på assiett och garnera med persilja och citron.
- Den färdiga rulltårtan kan ligga invirad i plastfolie i kylen tills du ska skära upp den .
Publicerat den
11 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej, jag är tacksam om det finns fler bra förrättsrecept därute. Och jag undrar oxå om det finns någon som bakat surdegsbröd i stenugn, och möjligen har ett bra recept på det, tänkte baka i helgen. Tårta till många finns oxå på listan, helst något nytt recept.
Fantastisk God