Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lovefood

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En ljuvlig dessert som man inte får nog av.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn chokladen på mellanhög värme i en teflonpanna tills den fått en ljus kolafärg. Samla ihop chokladen, låt svalna och frys sedan in i en plastpåse. Vid servering hackas chokladen upp i småbitar. Lägg upp en kula glass och några björnbär,och strössla den hackade brynta chokladen över och garnera med toppskotten av myntan och ananassalvian.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.