Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lumaconi med shiitake och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel och god pastarätt med stekt bacon, stekt svamp och körsbärstomater. Färsk babyspenat till pastan är både näringsrikt och fräscht.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala och skiva löken. Ansa och dela svampen. Skär baconet i bitar. Stek baconet i en stekpanna och låt det rinna av. Stek svampen och löken i olivoljan. Häll på körsbärstomaterna och vattnet, låt det koka ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner baconet och låt det bli varmt. Blanda pastan med såsen och spenaten och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.