Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lunchkorv

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt, gott och fint.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett snitt på längden i varje lunchkorv. Fyll med hackad gurka. Garnera med ketchup och senap och avsluta med riven ost över korvarna.
  2. Gratinera mitt i ugn i ca 250 grader, ca 20 minuter.
  3. Servera till någon form av potatis eller pasta och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • smaragden15 1 maj 2011

    VAd för gurka??? färsk ättiks eller salt.?????

  • Lillill 4 maj 2011

    Jag har använt bostongurka, ger en bra sälta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.