Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lutfiskpudding

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jag är ingen älskare av lutfisk, men det här är OK :-) OK-middag av lutfisksrester och kokt ris. Har du överbliven osötad risgrynsgröt blanda i den. Skirat smör är förstås gott till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225°
  2. Vispa ihop ägg och gräddmjölk, krydda lätt med salt och vitpeppar.
  3. Vänd ned ris och fisk och slå allt i en lättsmord ugnsform. Krydda. Sikta ströbröd över och fukta ytan med lite smält smör.
  4. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter tills puddingen har stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.