Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lutfisksallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

För alla som älskar lutfisk är detta en sallads variant.

Ingredienser

Instruktioner

Koka lutfisken och potatisen, låt svalna. Bena ur lutfisken och skär den i små bitar. Skala och skiva potatisarna och lägg skivorna på tallrikar. Hacka eller skiva löken fint. Lägg lutfisken på potatisskivorna och strö lök och ärtor ovanpå lutfisken. Strimla baconet fint, stek strimlorna knapriga och låt dem rinna av på hushållspapper. Strö dem över lutfisken. Blanda olja, vinäger och senap och smaka av med salt och peppar. Ringla vinegretten över och avsluta med att strö på lite krossad kryddpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.