Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig höstmacka med kantareller och oxfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En middagsmåltid med lyxiga förtecken

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek brödskivorna i smör, fortsätt med att peppra och salta oxfilén samt stek filén i ca 1½ min på varje sida, placera filéerna på bröden, täck med kantarellstuvningen och toppa med några skivor Västerbottensost. Ett glas rödvin sitter inte fel.
  2. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.