Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig krabbpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En krämig och god festpaj som passar bra med en god och fräsch sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Mixa en smuldeg av smör och mjöl. Tillsätt vattnet. Arbeta snabbt ihop degen. Lägg den i en plastfilm i kylen 1 timme.
  2. Sätt ugnen på 250°.
  3. Dela krabbköttet.
  4. Vispa ihop ägg, grädde och kryddor och vänd ned krabba och dill.
  5. Ta fram pajdegen ur kylskåpet. Kavla ut degen och klä en pajform, tryck till runt kanterna och nagga botten.
  6. Förgrädda pajskalet 10 min.
  7. Ta ut formen. Häll i fyllningen.
  8. Grädda klart i 200° ca 15-20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.