En lyxigare pizza med hemmagjord tomatsås, 2 goda toppingar och en ljuvlig guacamole med limesnärt som passar perfekt till.
Instruktioner
- Arbeta snabbt ihop pizzadegen och låt den jäsa till dubbel storlek.
- Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs i olja i ett par minuter. Tillsätt tomatkross och örter. Koka ihop tomatsåsen och smaka av med salt och peppar.
- Dra eller kavla ut degen mycket tunt på ett bakplåtspapper på en plåt. Låt jäsa i 10 minuter.
- Skiva rödlök, zucchini, paprika och tomat. Bred över tomatsås på pizzabotten och topping 1.
- Sätt ugnen på 250 grader.
Baka i ugnen till pizzan har fått fin färg, ca 10 minuter.
- Medan pizzan är i ugnen steker du strimlad lövbiff snabbt i mycket het panna ihop med riven vitlöksklyfta samt salt och peppar.
- Mosa avokadon med lime och rör ner créme fraiche, finhackad chili och smaka av med salt och peppar.
- Ta t pizzan och lägg på topping 2. Servera med en klick guacamole.
Publicerat den
12 januari 2014
Liknande recept
Skriv kommentar