- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Enkelt och god vardagsmat med en extra tutch
Instruktioner
- Börja med potatisen
Skala och skär ner potatisen till klyftor. krydda efter smak sätt in i ugnen. 200 C
- Biffarna
Skiva ner bakon och paprika och stek i en stekpanna, stek en stund så att paprikan blir mjuk.
Skala löken och lägg i löken bacon paprika riven ingefära,
brödskivan sweetchillin, ägg, salt och peppar i en matberedare. kör i hop till en smet smaka av. ska smaka ganska salt och pepprigt.
Tillsätt Köttfärsen och blanda i hop.
- Smeten blir ganska lös så andvänd vatten på händerna när du formar biffarna på en plåt.
sätt in i ugnen under potatisen.
- Sist för tsatzikin
blanda i hop turkisk yoghurt och vitlök salt och peppar.
- Tillsätt gärna Gurka, morötter eller rädisor i såsen,
klart att ätas. Supergott.
Servera gärna med lättkokta sockerärtor eller harikuverts.
Publicerat den
28 oktober 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
undrar en sak, hur lång tid ska potatisen ligga i ugnen?