Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxiga vardagsbiffar med klyftpotatis och tatziki

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och god vardagsmat med en extra tutch

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med potatisen Skala och skär ner potatisen till klyftor. krydda efter smak sätt in i ugnen. 200 C
  2. Biffarna Skiva ner bakon och paprika och stek i en stekpanna, stek en stund så att paprikan blir mjuk. Skala löken och lägg i löken bacon paprika riven ingefära, brödskivan sweetchillin, ägg, salt och peppar i en matberedare. kör i hop till en smet smaka av. ska smaka ganska salt och pepprigt. Tillsätt Köttfärsen och blanda i hop.
  3. Smeten blir ganska lös så andvänd vatten på händerna när du formar biffarna på en plåt. sätt in i ugnen under potatisen.
  4. Sist för tsatzikin blanda i hop turkisk yoghurt och vitlök salt och peppar.
  5. Tillsätt gärna Gurka, morötter eller rädisor i såsen, klart att ätas. Supergott. Servera gärna med lättkokta sockerärtor eller harikuverts.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammastjej 16 februari 2012

    undrar en sak, hur lång tid ska potatisen ligga i ugnen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.