Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lite lyxigare variant som är supergod!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ner färsen i ägget,grädden,1 msk av fonden och den franska senapen och krydda färsen och blanda väl och låt den stå och dra i ca 20 minuter.
  2. Under tiden stek löken i smör så den får fin brun färg och vispa ur stekskyn med vatten och häll i en traktörpanna eller dylikt. Stek biffarna och vispa även nu ur stekskyn och häll över i pannan.
  3. Blanda ner sojan, kalvfonden och sockret och se till att skyn knappt täcker biffarna och låt småsjuda i ca 30 minuter smaka av så det är lagom med salt & peppar och servera med kokt potatis och gärna lite persilja över.

Kommentarer (2)

  • monicadanell 6 september 2009

    Hej Anders nu har jag ätit en super god middag lyx pannbiffar tack så jätte mycket kommer att forsätta att göra dom tack för receptet en 5 blev det

  • sannado 18 mars 2010

    Supergott... Gick hem hos hela familjen:-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.