- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En lite lyxigare variant som är supergod!!!!
Instruktioner
- Blanda ner färsen i ägget,grädden,1 msk av fonden och den franska senapen och krydda färsen och blanda väl och låt den stå och dra i ca 20 minuter.
- Under tiden stek löken i smör så den får fin brun färg och vispa ur stekskyn med vatten och häll i en traktörpanna eller dylikt. Stek biffarna och vispa även nu ur stekskyn och häll över i pannan.
- Blanda ner sojan, kalvfonden och sockret och se till att skyn knappt täcker biffarna och låt småsjuda i ca 30 minuter smaka av så det är lagom med salt & peppar och servera med kokt potatis och gärna lite persilja över.
Publicerat den
4 september 2009
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej Anders nu har jag ätit en super god middag lyx pannbiffar tack så jätte mycket kommer att forsätta att göra dom tack för receptet en 5 blev det
Supergott... Gick hem hos hela familjen:-)