Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läcker lakritspannacotta med hallonsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Spännande och gott

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinbladen i vatten 5-10 minuter.Mortla lakritsgranulatet till ett fint puder. Koka upp grädden. Ta av från plattan och rör ner lakritspulvret och sockret. Rör tills allt blandat sig väl. Krama ur gelatinbladen och rör ner dem i gräddblandningen. Häll upp i glas eller formar och ställ ini kylen tills den stelnat. Mixa hallon och socker till en krämig sås. Stjälp upp pannacottan på ett fat och skeda över hallonsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.