Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läckra frukostbröd

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Otroligt goda blir det här lättbakade bullarna, som du gör i ordning på kvällen och gräddar snabbt strax före frukost.

Ingredienser

Instruktioner

Smula jästen i en bunke och lös den i vattnet. Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta ihop till en deg. Forma till små runda bollar som får jäsa i kylen över natten. Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram bullarna och låt dem jäsa i rumstemperatur medan ugnen blivit varm. Grädda i ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Marre73 15 maj 2010

    Gjorde dubbelsats och lite större bullar, blev 25 st. Smarriga.

  • zanette 16 juli 2010

    Oj dessa är ju perfekta att baka nu när man har sommar gäster,,, hör av mig igen å ger betyg...mvh zanett

  • martina243 6 maj 2011

    måste man använda vetemjöl special funkar det inte med vanligt vetemjöl?? vad för slags olja ska man använda?

  • kekke46 7 maj 2011

    Jag tar rapsolja. Har bara bakat med vetemjöl special vet inte hur det blir med vanligt vetemjöl, men du kan ju prörv.

  • annakakan13 5 november 2012

    Riktigt goda! Jag hade även lite olika frön på :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.