Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långpannekaka med frukt och bär

 
Skriv ut

En härligt saftig kaka som räcker till många. Välj bär och frukter efter säsong och smak.

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 175 grader. Smält smöret och låt svalna litet. Blanda smöret med socker, ägg, vetemjöl och vaniljsocker. Rör till en slät smet och bred ut i en bakpappersklädd långpanna. Strö bär och frukt över kakan. Strö pistaschnötter över. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter. Lyft upp kakan genom att lyfta papperet och lägg på en skärbräda. Lägg långpannan över kakan och låt svalna. Skär i rutor. Strö på litet florsocker innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.