Snabbt och enkelt fixar du dessa biffar som får puttra i en god gräddig tomatsås medans potatisen kokar. Vill du ha kryddigare biffar så ta lite sambal oelek eller cayennpeppar.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Lättgjorda va dom och goda också. Jag tillsatte dock mer kryddor än va som stod. Men det är ju en smaksak.
Har man inte provat dessa skall man absolut göra det. Jag äter dem alltid till pasta! Klar femma eftersom det blir ett så bra resultat för en så snabb rätt att laga
Tyckte inte alls om smaken med kryddpeppar, sasen tyckte jag inte heller var speciellt lyckad. Är iallafall glad att jag lärt mig att göra köttbullar/biffar av nötkött som inte blir torra (vilket de blir med ägg och ströbröd), sa har iallafall haft nytta av ditt recept.