Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörk chokladfudge med nötter

 
Skriv ut

Godis som passa lika utmärkt till jul som till sommarfesten. Underbart goda till kaffet!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen och lägg den med kondenserat mjölk, smör och salt i en kastrull. Värm försiktigt tills allt har smält och blivit en smidig smet. Hacka eller krossa nötterna till önskad storlek. Häll dem i chokladsmeten och tillsätt eventuell smaksättning. Rör om ordentligt så att nötterna fördelas jämnt och häll sedan upp smeten i två formar (15x20cm). Jämna till ytan, låt kallna och ställ sedan i kylskåp för att stelna. Skär i 2x2 cm stora bitar. Förvara gärna i frysen, de tinar fort!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.