Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mårbacka kaka

 
Skriv ut

Gott av Skrädmjöl- Stenmalet fullkornsmjöl av havre Att man använder skrädmjöl när man kokar nävgröt känner nog de flesta till, men visste du att det finns så mycket annat man också kan använda skrädmjölet till... se mina recept!

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker pösigt. Rör ner ett ägg i taget. Tillsätt skrädmjölet och rör ner mjölk och bittermandelolja. Häll smeten i smord och bröad form. Grädda i nedre delen av ugnen 175° ca 50 min. Prova med sticka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.