Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Macka Makkaroni

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

VäBra alternativ till Lunch en svanlig vardag på jobbet =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Historia:
  2. Pasta älskar vi alla! (Nästan alla iaf), speciellt de där krokiga modulerna som kallas makkaroner! Macka Makkaroni sha la la la *sjunger* nej nu över till skrivandet. Denna mackan bestämmde jag mig för at utveckla då jag oftast åt bröd till makkaroner och korv då det brukade sluta med att jag satt och hivade upp makkaroner på mackan som pålägg. Denna macka kräver en stor baguette så man kan gröpa ordentligt. ä Receptet (1 Stor baguette):
  3. *1 stor baguette *Makkaroner *Ost *Tomatpure eller ketchup *Oregano Salt & Peppar Kryddor
  4. Gör sahär:
  5. 1. Öppna baguetten gröp ur båda sidor så du får utrymmet för makkaronerna.
  6. 2. Koka upp makkaronerna, under tiden bred ut tomatpure eller ketchup på båda urgröpta sidorna av baguetten i rätt grovt lager. Strö även över alla kryddorna i normal mängd över båda sidorna.
  7. 3. När makkaronerna är klara självklart sila dem, fördela sedan ut dem på båda sidorna av den urgröpta baguetten så att de täcker så det blir som ett jämnt lager.
  8. 4. Lägg nu på ostskivorna (ca 2-4 st skivor) så att de smälter in i den varma pastan, strö nu över lite mer oregano i tunnt lager, stäng baguetten!
  9. Sista Orden: Klart! Macka Makkaroni passar perfekt som lunchmacka då den är väldigt mättande, Kan även värmas i mikron!.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.