Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Macka med rostbiff, vitlökschampinjoner och pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goooott.... Matig macka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Värm upp olivoljan i en stekpanna. Skiva champinjonerna och bryn dem i oljan. Pressa över vitlöken.
  2. 2. Rör ned créme fraichen.
  3. 3. Dela brödet i två delar, öppna även delarna från sidan. Bred pepparrotscrémen i botten och fördela rostbiffen i bröden. Toppa med den varma champinjonröran.
  4. 4. Servera ljummet, gärna med lite klippt gräslök över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.