Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madame Ediths cheesecake på marängbotten

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Superduperdundergod cheesecake på köpt marängbotten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Separera ägget i två olika bunkar. Vispa äggulor och strösocker pösigt. Rör ner färskosten.
  2. Vispa äggvitorna till ett fast skum. (när du kan vända bunken upp och ner och skummet stannar kvar i bunken är det klart) Vispa upp grädden ganska hårt i en annan bunke.
  3. Vänd ner äggvitan i färskostblandningen. Rör sist ner den vispade grädden.
  4. Lägg marängbotten i en springform och häll fyllningen över den. Ställ i frysen i 6 timmar eller längre!
  5. Låt tina lite innan servering. Toppa med valfria bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.