Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madame Ediths Räkrulle

 
Skriv ut

En väldigt populär rätt från min blogg. Serveras kall!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Till degen använder du en handvisp och till fyllningen en elvisp. Degen: Vispa ihop allt utom äggen. Koka ihop snabbt till en tjock deg. Låt svalna.
  2. Vispa ner ett ägg i taget. Grädda på bakplåtsklädd långpanna. (Obs! öppna inte ugnsluckan under gräddningen.) 175 grader i 15 min. Låt svalna!
  3. Fyllningen: Vispa grädden och vispa därefter ner majonäs, dill, tonfisk och kryddorna. Rör ner räkor, äggen och ärtorna.
  4. Bred ut fyllningen på "pannkakan". Rulla ihop som en rulltårta. Förvaras i kylen och skärs upp i skivor innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.