Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madame Ediths vita chokladkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supergod och enkel dessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält den vita chokladen över vattenbad. (vilket betyder att man smälter chokladen i en skål som står över en gryta med kokande vatten) Vispa med elvisp ihop chokladen med det hela ägget och en äggula. Blanda ner creme fraiche och florsocker.
  2. Fördela den släta krämen i 4 st glas/portionsskålar Låt stå i kylen i minst 1 timme.
  3. Dekorera med hallon strax innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.