Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maddes kasslergratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mitt egenkomponerade recept på kassler i ugn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kasslern och stek snabbt. Skiva och stek även purjolöken. Lägg kasslern i en ugnsfast form. Häll purjon över kasslern. Skiva tomaterna och lägg dem och ananasen på kasslern.
  2. Vispa grädden skummig, tillsätt hot chili sauce, tomatpuré, dijonsenap, pressad vitlök och kryddor.
  3. Rör i osten i grädden och häll röran över kasslern. In i ugnen tills gratängen fått lite färg (ca 20-30 min) i 225 grader.
  4. På bilden serverat tillsammans med matkorn, en god sallad lyfter också. NJUT! =)
  5. Fler bilder finns på min blogg, http://bangboom.blogg.se/2009/october/maddes-kasslergratang.html

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Anna3barn 6 september 2011

    Toppengott! Gick hem hos alla 5 i familjen, och det händer sällan då alla har väldigt olika matsmak. Det här kommer vi göra fler gånger.

  • Bangboom 6 september 2011

    Så bra då!! =) =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.