- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En god och snabb rätt!
Instruktioner
- Krydda kycklingfiléerna med salt, nymald svartpeppar och krossad rosépeppar.
Bryn köttet runt om. Späd med madeira, lägg på lock och låt filéerna sjuda på svag värme i ca 10 minuter.
Under tiden: ansa och skiva champinjonerna. Skala och finhacka löken och vitlöken.
Stek alltsammans i matfett tills den vätska som bildas kokar bort och svampen fått färg.
Ta upp kycklingfiléerna.
Rör ner crème fraichen i madeiraskyn och späd med buljong/vatten. Koka ihop såsen tills den blir lagom tjock.
Strimla och blanda ner pimenton i såsen. Tillsätt den stekta svampen och löken.
- Servera enbart med en blandad sallad och bröd eller med ris eller pasta.
Publicerat den
29 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar