Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Madeirakyckling med gul bulgur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bulgur är krossat vete med massor av näring och lågt GI, och ett mycket bra alternativ till exempelvis ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna. Skala och hacka löken, kärna ur och hacka chilin. Fräs kycklingen med löken, vitlöken och chilin i oljan i en teflonpanna.
  2. Tillsätt vattnet, vinet, senapen, honungen, sojan, lagerbladen, kryddorna och champinjonerna. Låt koka ca 10 minuter på svag värme. Tillsätt crème fraiche och låt koka ytterligare 5 minuter.
  3. Koka din bulgur enligt anvisning på förpackningen. Blanda därefter i ärter och lite gurkmeja för färgens skull.
  4. Servera kycklinggrytan med bulgurn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.