Madeirakyckling med gul bulgur

Bulgur är krossat vete med massor av näring och lågt GI, och ett mycket bra alternativ till exempelvis ris.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: kyckling
Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Gör så här

Strimla kycklingfiléerna. Skala och hacka löken, kärna ur och hacka chilin.
Fräs kycklingen med löken, vitlöken och chilin i oljan i en teflonpanna.

Tillsätt vattnet, vinet, senapen, honungen, sojan, lagerbladen, kryddorna och champinjonerna.
Låt koka ca 10 minuter på svag värme.
Tillsätt crème fraiche och låt koka ytterligare 5 minuter.

Koka din bulgur enligt anvisning på förpackningen.
Blanda därefter i ärter och lite gurkmeja för färgens skull.

Servera kycklinggrytan med bulgurn.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Kycklingfilé, Gul lök, vitlöksklyfta, Chilifrukt, Rapsolja, Vatten, Madeiravin, Dijonsenap, Flytande honung, Soja, Lagerblad, Svartpeppar, Salt, Hela champinjoner, lätt Crème fraiche, Bulgur, Gröna ärter, Gurkmeja
Visningar:
1018
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Madeirakyckling
av amoz
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.