Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mager Coleslaw

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Inte så fet, och riktigt god. Passar till julskinkan

Ingredienser

Instruktioner

Strimla vitkål ex med osthyvel. Svep in i fuktig handduk och lägg i kylskåp en timma så den blir spröd och fin. Blanda alla ingredienserna till dressingen i en kastrull och sjud försiktigt så den tjocknar. Den får inte koka!. Låt dressingen kallna. Blanda med kål och låt gärna stå ett tag så det "gifter sig". Severa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.