Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Magisk tryffeltårta

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Lättbakad tryffeltårta. Choklad i massor är bäst :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kladdkaka Vispa ägg och socker poröst
  2. Blanda alls torra ingrediense i en bunke. Häll ner i ägg blandningen och häll även i smöret.
  3. Häll smeten i en bröad och smörad form med avtagbar kant. Grädda i ugnen på 200 grader i 20-25 min. Kakan ska vara kladdig när den kommer ut. Låt kallna.
  4. Chokladganachen Värm upp grädden och smält den hackade chokladen i en kastrull. När chokladen har smält ta den från värmen och rör ner smöret. Låt svakna å ställ i kylen en timme.
  5. Bred ut chokladen över den kalla tårtan och dekorera. Ställ tillbaka den i kylen igen.
  6. Bäst är den dagen efter du har gjort den.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MissOphra 6 april 2012

    Har du lagt på chokladägg på tårtan? Där på mitten..

  • vejbyelle 6 april 2012

    Hej Ja jag köpte färdiga Anton berg marsipan ägg å la ovanpå

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.