Lättbakad tryffeltårta. Choklad i massor är bäst :-)
Instruktioner
- Kladdkaka
Vispa ägg och socker poröst
- Blanda alls torra ingrediense i en bunke. Häll ner i ägg blandningen och häll även i smöret.
- Häll smeten i en bröad och smörad form med avtagbar kant.
Grädda i ugnen på 200 grader i 20-25 min. Kakan ska vara kladdig när den kommer ut. Låt kallna.
- Chokladganachen
Värm upp grädden och smält den hackade chokladen i en kastrull. När chokladen har smält ta den från värmen och rör ner smöret. Låt svakna å ställ i kylen en timme.
- Bred ut chokladen över den kalla tårtan och dekorera. Ställ tillbaka den i kylen igen.
- Bäst är den dagen efter du har gjort den.
Publicerat den
5 april 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har du lagt på chokladägg på tårtan? Där på mitten..
Hej Ja jag köpte färdiga Anton berg marsipan ägg å la ovanpå