Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egen kall gräddfilssås med majonäs till fisk

 
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

En egen god variant till gräddfilssås till stekt, kokt fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en skål ordentligt med en visp tex. Smaka av med salt och peppar efter behov men inte för hårt. Låt stå kallt under lock eller gladpack i kylskåp ca 40 min så det får gotta till sig
  2. Servera till stekt panerad vit fisk eller lax ( fiskpinnar, torsk ) eller kokt. Inkl. kokt eller stekt potatis med lite skirat smör och t ex toppa med riven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.