Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Min favorit till stekt, el grillat kött Godast dagen efter den är gjord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka potatis och ägg. Äggen ska vara hårdkokta. När det är klart, ställ att kallna.
  2. Hacka löken. Skär gurkar i småbitar Blanda creme fraiche och majonäs, blanda sedan i gurkspadet, salta och peppra efter smak.
  3. Ha i lök och gurk hacket och blanda om. När ägg och potatis är kallt, skärs det i valfri storlek och blandas i creme fraiche röran.
  4. Ställ i kylen att dra ihop sig i smak

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lilloo 12 juni 2011

    Helt kanon, supergod. renslickad skål. Blir högsta betyg

  • Ruthstefan 26 juli 2012

    Jättegod potatissallad som alla tycker om. Len och god i smaken. Lättlagad. Finns inte att köpa lika god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.