Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsans skvättbullar

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Mycket goda rågbullar. Dom har varit mycket omtyckta hos oss. Bullarna bakade jag av alla sorters mjöl som var kvar påsarna, Sen har vi bakat dom flera gånger.

Ingredienser

Instruktioner

Smält margarinet, slå i vattnet värm till 37 grader rör ut jästen i spadet. Blanda alla mjölsorterna, salt, sirap och kryddorna. (Stöt kummin I en mortel.) Degen ska vara ganska lös. Arbeta den väl med maskin ca 5 min. Låt jäsa 30 min. Tag upp degen. Rulla till bullar som får jäsa på varm plats ca 30 min. Grädda dem i 250 graders ugn ca 10-12 min. Tag ut dem och pensla med vatten. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.