Majsbröd recept

Laddar...
Din sökning gav 43 träffar

Félipas fantastiska majsbröd

Latinamerikansk mat är så mycket mer än tacos och tortillas.. Det här himmelskt goda majsbrödet blev jag bjuden på i Chile av Félipa, som jag hyrde ett litet hus av. Hon serverade det tillsammans me..


Majsbröd - Corn Bread

I boken "Amerikansk mat för svenska hem" 1968, finns det här Majsbröd receptet. Passar bra till "Mexikanska köttbullar i Chilisås".


Majsbröd - Glutenfritt

Detta är ett mer eller mindre egenkomponerat recept. Jag köpte majsstärkelse för att kunna baka glutenfritt. Sedan kunde jag inte hitta ett vettigt glutenfritt recept med detta i. Så jag kom på en ege..Majsbröd - Spoonbread

Det är ett gammalt amerikansk recept på ett majsbröd som skedas direkt ur formen... Intressant tillbehör till grillat fläsk och kyckling. Passar till frukost med ägg och bacon, bräckt skinka eller t..


Majsbröd / Majsmuffins

Utmärkta att snabbt "slänga ihop" till frukost, brunch, buffé, mellis, utflykt eller bara avnjutas med ett glas yoghurt. Fyllningen kan varieras efter smak.Långstekt fläskkarré (Pulled pork..

Ett mycket mjukt, saftigt och välkryddat kött som stekts väldigt länge i ugnen på svag värme. Jag fick köra mitt kött i 5 timmar, det ursprungliga receptet sa 3,5 - 4 timmar, så kolla vid 4 timmar. Vä..


Larssons Bowl of Red, Chili

Bjud in dina vänner på öl och denna "bowl of red" så kommer du garanterat bli kvällens hjälte. Vill ni ha ett vegetariskt alternativ så har jag ett som är snudd på identiskt som dettaTortilla på dinkel

I Spanien är tortilla egentligen en tjock omelett med potatis och lök. I Mexico, Guatemala och i resten av Mellan-Amerika och delar av USA är tortilla ett majsbröd. Men i Nord-Amerika görs tortillan p..


Majsbröd från Paraguay
Majsbröd från Paraguay

Det här brödet från Paraguay innehåller majsmjöl, inte majsstärkelse. Brödet bakas i form, smaksätts med ost och serveras som ett mättande tillbehör till sallader.