Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria majsbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Snabba majsbröd som är riktigt saftiga och goda. Servera dem istället för scones på nästa tebjudning, de är underbara med marmelad och ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda alla ingredienser till en jämn smet och låt den svälla i minst 15 minuter. Forma degen till 10 små bröd med hjälp av en sked. Platta till dem något och lägg på en plåt klädd med bakplåtspapper.
  3. Grädda bröden ca 15 minuter. Låt svalna på galler ca 20 minuter före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • brosita 30 november 2016

    Behövde göra bröd snabbt och blev glatt överraskad. Både jag och grabben tyckte att det var riktigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.