Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsbröd

 
Skriv ut

Vi tar majsbrödet till Sverige och visar ett mycket gott och enkelt recept.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200°C. 2. Vispa ägg och mjölk, rör i smält smör. 3. Blanda torra ingredienser för sig. 4. Tillsätt i ägg- och mjölkblandningen. 5. Blanda smeten väl. 6. Olja en form, täck med polentagryn. 7. Häll smeten i formen. 8. Grädda i ca 20 min. 9. Låt svalna. 10. Servera i fyrkanter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.