Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsbröd från Dairy Hollow House

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

Detta verkar annorlunda mot andra majsbröd , så jag var tvungen att spara det för testing framöver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Du behöver en gjutjärnsstekpanna, ca 25 cm i diameter.
  2. Sätt ugnen på 180°C.
  3. Blanda majsgryn, mjöl, bakpulver, och salt i en bunke. Vispa ihop lättfilen med bikarbonat, socker, ägg och olja i en annan bunke.
  4. Värm smöret i stekpannan, på spisen. När det börjar fräsa, rör snabbt ner de flytande ingredienserna i de torra, och blanda med så få tag som möjligt tills det precis blandats. Häll ner i stekpannan, och grädda i 20-25 minuter, tills brödet är gyllene.
  5. Recept på engelska: Dairy Hollow House Cornbread

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 9 november 2009

    Första försöket blev inte bra. Andra försöket blev perfekt. Det var min särbo som std vid spisen då. Hmm, i frankrike är de bästa kockarna män, men detta är ju sverige ha ha, Jag ger dig fem fina poäng för det andra försöket, mitt eget glömmer vi. Men, ett stort tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.