Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisktacos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktiga sommartacos! Hällefilén kan bytas ut mot gös och vill man ha sin tacos såsigare kan man mosa avokadon istället för att tärna den. 345 kalorier per portion 16 g fett 28 g protein 21 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken, halvera, kärna ur och tärna avokadon. Skölj och hacka tomaterna, plocka och hacka koriandern. Blanda de hackade grönsakerna i en skål. Pressa över limejuicen, krydda med 2 krm salt.
  2. Krydda fisken med peppar och 1 tsk salt. Grilla eller stek fisken ca 3 minuter per sida. Skiva den. Halvera tortillabröden, grilla dem snabbt på bägge sidor.
  3. Servera bröden med fisk och grönsaker samt limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.