Instruktioner
1. Värm ugnen till 200 grader. Pajdeg:Hacka snabbt ihop allt i en matberedare till en deg.Platta med mjölade fingrar ut degen i en pajform med löstagbar botten,26 cm i diameter.
2. Grädda mitt i ugnen ca.15 min.
3. Citronkräm:Vispa under tiden ägg och socker pösigt.Tillsätt vetemjöl,rivet citronskal och pressad citronsaft.Häll krämen över den förgräddade degen och grädda ytterligare 8-10 min.Krämen ska fortfarande vara ganska lös.
4. Sikta över florsocker och låt kakan kallna.
5. Passar bra till kaffe eller som dessert.Desserttallriken kan tex. innehålla en kula glass, 2-3 färdigköpta tryffelkulor, en bit tårta och några finare frukter.
Jätte god tårta, kommer att göra den flera gånger
Kanongod! Det är såå gott med citron i sötsaker. Skulle dock hellre kalla den paj än tårta, men det är la inte så viktigt...