Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Makaroner i mjölk

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En godare variant på stuvade makaroner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd en kastrull med tjock botten eller en kastrull i teflon för att minska risken att det bränner fast.
  2. Koka upp mjölken och tillsätt salt och makaroner.
  3. Koka på svag värme i ca 25 minuter så att makaronerna blir riktigt mjuka. Rör om några gånger så att det inte bränner fast i botten.
  4. När makaronerna är riktigt mjuka och sugit upp det mesta av mjölken (man ska inte hälla bort någon mjölk) så är de klara. Smaka av med salt och peppar.
  5. Precis innan servering tillsätt två stycken äggulor i makaronerna och rör om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.