Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Makaronipudding à la farmor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Farmor gjorde den här en gång och sen så gör jag alltid den så här. Själv älskar jag den

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka makaronerna halva tillagningstiden mot vad de brukar kokas. Under tiden så klipper man ner baconet i en torr och het panna och knapersteker det.
  2. Häll i baconet och fettet som blir i den ungsfasta form som du tänker använda, häll av vattnet från makaronerna och häll de över baconet och rör om så att de blandas.
  3. Gör iordning äggstanningen och häll i den rivna osten och kryddorna och smaka av innan den hälls över makaronerna.
  4. Grädda i ugnen 225 grader i ca 20-30 min, tills den fått fin färg och stelnat ordentligt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.