Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Makaronpudding la mare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En makaronpudding för fiskälskare. Tillagas mycket enkelt och snabbt. Serveras med t.ex gräddfilsås eller min favorit skirat smör.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Koka makaronerna i lättsaltat vatten i 3 minuter. Häll av i durkslag och spola med kallvatten, låt rinna av väl. Lägg tillbaka i kastrullen som fungerar bra som blandbunke för resten. Finhacka purjolöken, grovriv osten och häll av vattnet från tonfisken. Blanda ner tonfisk, purjo, ost och makrill med sås i makaronerna. Häll makaronblandningen i en välsmord ugnsform, och platta till ytan. Vispa ihop mjölk, ägg, salt och peppar i en bunke och häll över makaronblandningen. Grädda 1 fals under mitten av ugnen i ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.