Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad makrill i foliepaket

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Sommaren höjdare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tänd grillen. Skiva de kokta potatisarn och dela upp dem på fyra foliebitar. Salta och peppra.
  2. Lägg på 1 msk smör på var potatishög. Lägg på dill och hackad gräslök.
  3. Lägg på 2 makrillfilér på var paket. Hacka äggen och fördela det på paketen.
  4. Lägg på 1 anjovisfilé på var paket. Lägg på 1 msk smör.
  5. Vik ihop foliepaketen så att de håller tätt. När det blivit glöd på grillen lägg dit fiskpaketen och grilla i 10-15 minuter.
  6. Öppna försiktigt för att se att fisken är klar. Tag av från grillen och lägg hela paketet på en tallrik , öppna och klipp lite dill och gräslök uppepå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.