Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Makrill på italienska

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

När man beställer fisk i italien, så får man oftast bara en filé stekt rätt upp och ner. Jag har nu provat på många olika recept på makrill och detta smakar absolut bäst och är dessutom full av Omega 3 fiskfettsyror och inget djurfett, dvs utmärkt för hjärtat och mot cancern.

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra makrillfiléerna Hetta upp en teflonpanna och häll i ytterst lite olivolja Lägg i fiskfiléerna i pannan med köttsidan nedåt Vänd efter 2 minuter, klipp lite färsk dill över Stek ytterligare 2 minuter, lägg upp på fat med citronskivor eller klyftor Servera efter antipastan och pastan. Inget behövs till denna smaksensation, endast pressad citron över fisken, som var och en gör efter behag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.